Рачен циркулар MP-CS024 – 1400W/MaxPuls

3,650.00ден

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 1400W
Вртежи: 4.800/min
Дијаметар на сечило: 185mm
Длабочина на сечење:
под агол од 45°:45mm
под агол од 90°: 65mm

Категорија: