Рабиц Мрежа 145г. 1х50м

Материјал:стаклена мрежа отпорна на алкалии
Примена: Фасадни системи и зацврстување на ѕидови
Потрошувачка: 1,1 m2/ neto m2
Тип: 145  g/ m2
Стандард: MASTERNET Classic 145 ETAG 004

Категорија: