Продолжен кабел со 8 приклучоци и прекинувач- 1,4m | Commel

310.00ден

АРТ 0843 година
• Кабел: H05VV-F 3G1
• Должина на кабелот: 1,4 м
• Број на приклучници: 4 x EURO, 4 x SHUKO
• Макс. оптоварување: 2,5 A / 16 A
• Номинален напон: 250 V
• ЕАН: 3859889306621
ART 0843

Категорија: