Продолжен кабел со 5 приклучоци – 5m | Commel

520.00ден

АРТ. 232-503
• Кабел: H05VV-F 3G1,5
• Должина на кабелот: 3 м
• Број на приклучници: 5
• Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W
• Номинален напон: 250 V
• ЕАН: 3858883835465

Категорија: