Продолжен кабел со 5 приклучоци – 1,4m | Commel

250.00ден

АРТ. 232-501
• Кабел: H05VV-F 3G1
• Должина на кабелот: 1,4 м
• Број на приклучници: 5
• Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W
• Номинален напон: 250 V
• ЕАН: 3858883835809

Категорија: