Продолжен кабел со 3 приклучоци – 5m | Commel

460.00ден

АРТ. 0806
• Кабел: H05VV-F 3G1,5
• Должина на кабелот: 5 м
• Број на приклучници: 3
• Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W
• Номинален напон: 250 V
• ЕАН: 3859888558038

Категорија: