Продолжен кабел со 3 приклучоци – 3m | Commel

320.00ден

АРТ. 0804
• Кабел: H05VV-F 3G1,5
• Должина на кабелот: 3 м
• Број на приклучници: 3
• Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W
• Номинален напон: 250 V
• ЕАН: 3859888558021

Категорија: