Продолжен кабел со 3 приклучоци и прекинувач – 1,4m | Commel

230.00ден

АРТ. 0814
• Кабел: H05VV-F 3G1
• Должина на кабелот: 1,4 м
• Број на приклучници: 3
• Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W
• Номинален напон: 250 V
• ЕАН: 3859889306546

Категорија: