Правосмукалка Bosch UniversalVac 15

6,370.00ден 5,733.00ден

Моќност на вшмукување: 250 Airwatt
Јачина: 1.000 W
Максимален проток на воздух: 65 l/s
Максимален вакум: 240 mbar
Капацитет: 15 l
Тежина: 7,0 kg
Ниво на звучен притисок: 77 dB(A)
Гаранција: 3 години

Категорија: