Правосмукалка за суво и мокро MP-WC03 – 1400W/MaxPuls

6,440.00ден

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 1400W
Капацитет на собирање: 30l
Проток на воздух: 1.75-1.8m3/min
Проток на вакум: 17-18KPA
Должина на кабел: 2.3m
Помошен штек

Категорија: