Правосмукалка за пепел 1000W MP-AVC002

1,790.00ден

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 1000W
Капацитет на собирање: 18l
Проток на вакум: 18KPA
Должина на кабел: 3m

Категорија: