Пиштол за силиконски стапчиња MP-GLG019 – 220W/MaxPuls

740.00ден

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 220W
Дијамтер: 11.2mm
Време на загревање: 3-5min
Вискозност: 20-30gr/min

Категорија: