Пила електрична Bosch AKE 35S

6,618.00ден

Моќност – 1.800 W

Должина на нож – 35cm

Брзина на ланец –  9 m/s

Тежина – 4 kg

Гаранција – 2+1 год.

Каталошки број: 0 600 834 500

Категорија: