Перач Bosch UniversalAquatak 130

9,583.00ден

Mоќност: 1.700 W
Максимален притисок – 130 бари
Максимален проток – 380 l/h
Тежина: 7.8 kg
Гаранција: 2+1 година
Каталошки број: 0 600 8A7 B00

Нема на залиха

Категорија: