Перач Bosch UniversalAquatak 125

11,000.00ден

Mоќност: 1.500 W
Максимален притисок – 125 бари
Максимален проток – 360 l/h
Тежина: 6.8 kg
Гаранција: 2+1 година
Каталошки број: 0 600 8A7 A00

Категорија: