Перач Bosch EasyAquatak 100

6,450.00ден

Mоќност: 1.200 W
Максимален притисок – 100 бари
Максимален проток – 300 l/h
Тежина: 3.0 kg
Гаранција: 2+1 година
Каталошки број: 0 600 8A7 E00

Категорија: