Нитро емајл боја за дрво и метал 0.75л/Кромакс

240.00ден

Покривен слој за заштита и декорирање на површини на дрво или цврсто дрво (мебел и столарија) во внатрешноста, кои претходно биле третирани со основна нитро лак. Главната карактеристика на овој слој е брзото сушење, што го скратува времето потребно за работа. За апликација со четка или прскање, мора да се разреди со 15-20% нитро разредувач.

Пакување: 0.75l и 5l
Површина за покривање: Во зависност од апликацијата и видот на подлогата 7-9 m2 / l во еден слој.
Сушење:: Нитро емајлот е последно сув по 2 часа сушење на воздух и целосно се исуши по 24 часа.
Категорија: