Миксер – DAEM1600/ Daewoo

8,290.00ден 7,461.00ден

1600W

Променливи обртаи: 180-460 rpm / 300-750 rpm
Дијаметар: 140 / 160 mm
Макс.обем: 120 L / 140 L

Категорија: