Миксер – НМ005/ MaxPuls

4,760.00ден

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 1400W
Вртежи: 1° 0-500/min 2° 0-700/min
Дијамтер на мешалка: 120mm
Навој: M14
Каталошки број : 6578

Категорија: