МАСТЕРМАКС ТОП

4,300.00ден

Паковање1,5 m × 50 m = 75 m2/ролна
Материјал: Паропропусна, трислојна црна фолија за покриви (паропропусна
но водоотпорна мембрана помеѓу два слоја ПП филц)
Примена: Пропустлива пареа фолија за покриви за високи покриви со единечна
со вентилација, поставена слободно виси директно на топлинската изолација или на перницата
површина како секундарна заштита од прашина и атмосферски врнежи.
Површинска тежина: 155 g / m2
Sd-вредност: 0,04m
Отпорност на вода: W1
Отпорност на топлина: (-) 24 ° C – (+) 70 ° C
УВ отпорност: максимум 2 недели

Категорија: