МАСТЕРМАКС ЕКО

3,150.00ден

Паковање: 1,5 m × 50 m = 75 m2/ролна
Материјал: Паропропусна трослојна фолија (паропропусна но водонепропусна мембрана помеѓу два слоја PP филц)
Маса: 115 g/m2
СД-вредност: 0,05m
Водонепропусност: W1
Топлинска отпорност: (-)24°C – (+) 70°C
UV отпорност: максимално 2 недели

Категорија: