Летрик 7W USB полнење Lambario

550.00ден

Вати: 7W
Волти: 220-240V
Боја на светлина: 6400К
Јачина на светење: 490lm
Батерија: 2×3.7V 1500Mah Lithium
Димензии: 101.5x50x156mm
Материјал: термопластика
Полнач: USB charger
Време на светење: 10 часа
Гаранција: 2 години

Категорија: