Лед сијалица Lambraio 7W / 6400k / E14

110.00ден

LAMBARIO
Вати: 7W
Волти: 220-240V
Боја на светлина: 6400К
Јачина на светење: 550lm
Димензии: 103mmx37mm
Приклучок: E14
Модел: C37
Гаранција: 2 години

Категорија: