Лед сијалица Lambario 5W / 6400k / E27

75.00ден

LAMBARIO
Вати: 5W
Волти: 220-240V
Боја на светлина: 6400К
Јачина на светење: 410lm
Димензии: 75mmx45mm
Приклучок: E27
Модел: P45
Гаранција: 2 години

Категорија: