Лед сијалица Lambario 15W / 6400k / E27

125.00ден

LAMBARIO
Вати: 15W
Волти: 220-240V
Боја на светлина: 6400К
Јачина на светење: 1350lm
Прилучок: E27
Димензии: 60mmx113mm
Гаранција: 2 години

Категорија: