Лед сијалица Lambario 12W / 6400k / E27

100.00ден

LAMBARIO
Вати: 12W
Волти: 220-240V
Боја на светлина: 6400К
Јачина на светење: 1055lm
Димензии: 113mmx60mm
Приклучок: E27
Модел: A60
Гаранција: 2 години

Категорија: