Лед сијалица Lambario 10w / 6400k / E27

85.00ден

LAMBARIO
Вати: 10W
Волти: 220-240V
Боја на светлина: 6400К
Јачина на светење: 820lm
Димензии: 108mmx60mm
Приклучок: E27
Модел: A60
Гаранција: 2 години

Категорија: