ЛЕД Сијалица GU10, 5 W – 6500 K, 400 lm | Commel

85.00ден

АРТ. 305-325
• моќност: 5 W
• Светлечки флукс: 400 lm
• Температура на светлина: 6500 K
• Индекс на враќање на бојата: RA> 80
• Lивотен век: 25.000 ч
• Номинален напон: 220-240 V
• Основа: GU10
• ЕАН: 3858890449754

Категорија: