ЛЕД Сијалица E27, 9 W – 6500K, 806lm | Commel

80.00ден

АРТ. 305-121
• моќност: 9 W
• Светлечки флукс: 806 lm
• Температура на светлина: 6500 K
• Индекс на враќање на бојата: RA> 80
• Lивотен век: 25.000 ч
• Номинален напон: 220-240 V
• Основа: E27
• ЕАН: 3858890449716

Категорија: