ЛЕД Сијалица E27, 11W – 6500K, 1055lm | Commel

90.00ден

АРТ. 305-122
• моќност: 11 W
• Светлечки флукс: 1055 lm
• Температура на светлина: 6500 K
• Индекс на враќање на бојата: RA> 80
• Lивотен век: 25.000 ч
• Номинален напон: 220-240 V
• Основа: E27
• ЕАН: 3858890447248

Категорија: