ЛЕД Сијалица E27 топче, 8 W – 4000K, 750lm | Commel

85.00ден

АРТ. 305-119
• моќност: 8 W
• Светлечки флукс: 750 lm
• Температура на светлина: 4000 K
• Индекс на враќање на бојата: RA> 80
• Lивотен век: 25.000 ч
• Номинален напон: 220-240 V
• Основа: E27
• ЕАН: 3858890448580

Категорија: