ЛЕД Сијалица E14 свеќа, 6 W- 3000 K, 470lm | Commel

70.00ден

АРТ. 305-201
• моќност: 6 W
• Светлечки флукс: 470 lm
• Температура на светлина: 3000 K
• Индекс на враќање на бојата: RA> 80
• Lивотен век: 25.000 ч
• Номинален напон: 220-240 V
• Основа: E14
• ЕАН: 3858890444865

Категорија: