ЛЕД Сијалица E14 кружна, 6 W- 4000 K, 470lm | Commel

70.00ден

АРТ. 305-212
• моќност: 6 W
• Светлечки флукс: 470 lm
• Температура на светлина: 4000 K
• Индекс на враќање на бојата: RA> 80
• Lивотен век: 25.000 ч
• Номинален напон: 220-240 V
• Основа: E14
• ЕАН: 3858890446524

Категорија: