ЛЕД светилка, 3W + 3W COB, магнетен држач + USB – Commel

600.00ден

АРТ. 401-020
• моќност: 3 W + COB LED 3 W
• Светлечки флукс: 250 lm
• Степен на заштита: IP44
• Димензии: 27 x 19 x 162 mm
• Номинален напон: 5 V 1 A
• Батерија: Литиум 3,7 V 1200 mAh
• ЕАН: 3858890449921

Категорија: