ЛЕД Рефлектор 10W – 6500K, 700lm, црн Commel

350.00ден

АРТ. 306-218
• Боја: црна
• моќност: 10 W
• Светлечки флукс: 700 lm
• Температура на светлина: 6500 K
• Агол на светлосен зрак: 100 °
• Фактор на моќност:> 0,9
• Животен век: 25.000 ч
• Степен на заштита: IP65
• Номинален напон: 220-240 V ~ 50 Hz
• ЕАН: 3858890446401

Категорија: