ЛЕД Рефлектор со детектор 30W – 6500K, 2100lm, црн Commel

1,150.00ден

АРТ. 307-238
• Боја: црна
• моќност: 30 W
• Детектор на движење: 120 °
• Светлечки флукс: 2100 lm
• Температура на светлина: 6500 K
• Агол на светлосен зрак: 100 °
• Фактор на моќност:> 0,9
• Животен век: 25.000 ч
• Степен на заштита: IP44
• Номинален напон: 220-240 V ~ 50 Hz
• ЕАН: 3858890449310

Категорија: