Лед плафоњерка сензор 12W / 6400k Lambario

1,050.00ден

Вати: 12W
Боја на светлина: 6400K
Јачина на светење: 800lm
Прилучок: E27
Модел: Круг Волти: 220-240V
Димензии: 300mmx60mm
Монтирање надвор од ѕидот
Сензор Гаранција: 2 години

Категорија: