Лед панел ОГ 24W / 6400k коцка Lambario

490.00ден

Вати: 24W
Боја на светлина: 6400К
Јачина на светење: 1850lm
Модел: Коцка
Димензии: 265mmx265mmx28mm
Волти: 220-240V
Гаранција: 2 години

Категорија: