Лед панел ОГ 18W / 6400k коцка Lambario

330.00ден

Вати: 18W
Волти: 220-240V
Модел: Коцка
Боја на светлина: 6400K
Јачина на светење: 1500lm
Димензии: 192mmx192mmx28mm
Гаранција: 2 години

Категорија: