Лед панел ОГ 12W / 6400k коцка Lambario

280.00ден

Вати: 12W
Волти: 220-240V
Модел: Коцка
Боја на светлина: 6400К
Јачина на светење: 800lm
Димензии: 142mmx1472mmx28mm
Гаранција: 2 години

Категорија: