ЛЕД Водоотпорна светилка 40W Commel

1,650.00ден

ART. 344-631

моќност : 40 W
светлечки флукс : 3200 lm
Температура на светлина : 4000 K
фактор на моќност: >0,9
индекс на враќање на бојата : RA >80
животен век : 20.000 h
Материјал: ABS+PC
Димензии : 1180x86x66 mm
Заштита: IP65
Номинален напон : 220-240 V / 50-60 Hz
ЕАН: 3858890448429

Категорија: