Лед арматура 2*18W Lambario

560.00ден

Вати: 2*18W
Волти: 220-240V
Материјал: Термопластика и алуминиум
Степен на заштита: 65 IP
Димензии: 600mmx96mm
Боја: Бела
Гаранција: 2 години

Категорија: