Лајсна со окапник 2.5м

180.00ден

Материјал: ПВЦ профил со мрежа отпорна на алкалии.
Примена: за формирање на окапници на балкони и горни делови од прозорци за заштита од вода.
Оневозможува враќање на водата назад и со тоа спречува пукање на малтерот.