Ламинат Хикори Георгија 12мм – Kaindl

990.00ден

Хикори Георгија се карактеризира со топли природни кафени бои.
Потекло – Kaindl Австрија
Дебелина – 12мм
Цената е за м2 и се вклучени подлога и лајсни.
Код – 34074
Гаранција – 30 години

Категорија: