Ламинат Хикори Валеј 12мм – Kaindl

980.00ден

Ламинат Хикори Валеј дава темно кафен тон и дава лик на рустика.
Потекло – Kaindl Австија
Дебелина – 12мм
Цената е за м2 и се вклучени подлога и лајсни.
Код 34029
Гаранција – 30 години

Категорија: