Ламинат Пине Кодиак 10мм – Kaindl

980.00ден

Ламинат Пине Кодиак.
Потекло – Kaindl Австија
Дебелина – 10мм
Цената е за м2 и се вклучени подлога и лајсни.
Код 34308
Гаранција – 30 години

Категорија: