Ламинат Оак Треви МО Мат Масло 8мм- Kaindl

650.00ден

Ламинат Оак Треви МО Мат Масло
Потекло – Kaindl Австија
Дебелина – 8мм
Цената е за м2 и се вклучени подлога и лајсни.
Код 37528
Гаранција – 30 години

Категорија: