Ламинат Оак Росарно АВ 8мм- Kaindl

580.00ден

Ламинат Оак Росарно АВ
Потекло – Kaindl Австија
Дебелина – 8мм
Цената е за м2 и се вклучени подлога и лајсни.
Код 37526
Гаранција – 30 години

Категорија: