Ламинат Оак Оксид 8мм – Kaindl

580.00ден

Ламинат Оак Оксид
Потекло – Kaindl Австија
Дебелина – 8мм
Цената е за м2 и се вклучени подлога и лајсни.
Код К4418
Гаранција – 30 години

Категорија: