Ламинат Оак Брионе 10мм – Kaindl

890.00ден

Оак Брионе се карактеризира со рамномерна и природна нијанса.
Производител : Kaindl – Австрија
Дебелина – 10мм
Цена за м2 и се вклучени подлога и лајсни.
Код 37345
Гаранција – 30 години

Категорија: